Workshop Look Good ... Feel Beter

Tijdens een workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up aan de hand van een “12 stappenplan”. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Na afloop van de workshop krijgt u een voor u samengesteld “productentasje” en een “stap voor stap instructieboekje” mee naar huis.

Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentatie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van pruiken. Ook is er aandacht voor de verschillende alternatieven zoals mutsjes en shawls. De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist. Er zijn ook enkele (getrainde) vrijwilligers aanwezig.

Voor wie?

De workshops zijn bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of kort na hun behandeling. Voor hen zijn de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels belangrijk. Het make-upgedeelte is een keuzeonderdeel dat vooral voor vrouwen is bedoeld.

Veel mensen die aan een workshop hebben deelgenomen zijn positief: “Niet alleen over de praktische tips, maar naast de zorgen en onzekerheden die er zijn, gebeurt er ook iets positiefs. Dat doet je goed”.

U kunt de workshop volgen tijdens uw medische behandeling. Alleen in uitzonderlijke gevallen kunt u, na overleg met de verpleegkundige, een begeleider meenemen naar de workshop.

Meer informatie kunt u krijgen via de life-coach. Kijk ook op https://www.lookgoodfeelbetter.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.