Help ons om onze kwaliteit te verbeteren

Deel uw ervaring met het Oncologie Centrum van het Bravis Ziekenhuis, want samen kunnen wij de zorg nog beter maken. U kunt helpen door uw ervaringen, wensen en verwachtingen met ons te delen. Dit kan gaan over de behandeling zelf, maar ook over onze dienstverlening en service.


Klankbordgroep

Het managementteam van het Oncologie Centrum wil graag patiënten betrekken bij de ontwikkeling van de zorg en het uitwerken en uitvoeren van hun ambitie. Daarom is er een klankbordgroep opgericht , die meedenkt met het herontwerpen en verbeteren van onze zorg. Niet alleen zorginhoudelijk, maar juist ook daar waar we de patiënt en diens naasten kunnen ondersteunen in het vinden van de balans tussen ziek zijn en het leven. Op deze manier wil het Oncologie Centrum zich ontwikkelen naar de wensen en behoefte van onze patiënten.

Heeft u een klacht?

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de behandeling en verzorging die wij u bieden. Ondanks onze inzet kan het gebeuren dat u negatieve ervaringen opdoet. 

Een compliment of verbeterpunt aandragen

Wilt u geen klacht indienen, maar heeft u wel ideeën over hoe wij onze zorg kunnen verbeteren of wilt u juist een compliment geven?

Daarom kiest u voor Bravis Oncologie Centrum

  • Alle zorg op één plaats
  • De beste oncologische zorg
  • Van huisarts tot behandelplan
  • Ondersteuning van de 12 leefgebieden