Coach Connect

Kanker is ingrijpend. Of u het nu zelf hebt (gehad) of iemand in uw omgeving. Onzekerheid, angst, verdriet, misschien ook boosheid laten uw wereld stil staan. Het is echter niet vreemd als u hierbij vastloopt.

De coaches van Coach Connect geven u handvatten om weer grip op uw leven te krijgen. Wanneer u ziek bent geweest, dit nog bent of zelfs als u niet meer beter wordt. Coach Connect is een landelijke organisatie van ervaren coaches, gespecialiseerd in het begeleiding van mensen met kanker en hun naasten.

 

De coaches van Coach Connect karakteriseren zich door sterke persoonlijkheden met lef en durf om ergens voor te staan. En niet bang zijn voor het leven of de dood.

Zij beschikken allen over een HBO-coachopleiding, aangevuld met het keurmerk 'coach bij kanker'. Hierdoor kunt u uitgaan van kwaliteit. De coaches beschikken over kennis, verdieping en gaan, indien nodig, een confrontatie niet uit de weg. Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in uw leven.

Coach Connect werkt  landelijk. Zij  hebben geen wachttijden. Na telefonische aanmelding vindt er gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek plaats waarna gekeken wordt welke coach het beste bij u past. Er is verschillende expertise in huis: coaching voor kinderen, (jong) volwassenen, gezin, re-integratie, rouw, seksualiteit, relatie en coaches voor in de (terminale) palliatieve fase.