Routebeschrijving

Eigen vervoer

U bereikt het Bravis Oncologie Centrum, vanuit de richting:

Bergen op Zoom/Vlissingen
Neem de A58 richting Roosendaal. Houd bij knooppunt de Stok links aan en neem afslag Roosendaal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Breda
Richting Bergen op Zoom / Vlissingen volgen.
Afslag Roosen­daal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Dordrecht / Moerdijkbrug
Over de Moerdijkbrug rechts afslag Roosendaal (A17) nemen. De A 17  volgen tot de afslag Roos­endaal-West . Hier verlaat u de A 17. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Essen (België)
Volg de Antwerpseweg (N262) richting Roosendaal. Neem de A58 richting Bergen op Zoom. Neem afslag Roosendaal-West. Einde afrit bij de verkeerslichten links (Burg. Freijterslaan). Bij de rotonde rechts af (Hulsdonksestraat), onder het viaduct door en dan de 1e straat rechts (Boerhaavelaan).

Openbaar vervoer

Bij het NS-station neemt u buslijn 1 naar Tolberg West via Bravis ziekenhuis. U kunt ook opstappen op het busstation de Roselaar, in het stadscentrum van Roosendaal. Ook hier neemt u buslijn 1 naar Tolberg West via Bravis ziekenhuis. De bushalte bevindt zich vlak voor het Poortgebouw van het ziekenhuis.

Op werkdagen na 19:00 uur, zaterdag na 18:00 en op zondag de hele dag rijdt lijn 1 niet van NS-station/Roselaar naar het Ziekenhuis. U kunt dan reizen met lijn 2 naar Tolberg Oost. Deze rijdt na het eindpunt door als lijn 1 naar het Bravis Ziekenhuis. Lijn 1 rijdt dan wel van het Bravis Ziekenhuis naar Roselaar en NS-station.