Prostaatcentrum Bravis

Elke patiënt met prostaatkanker, of verdenking daarop, krijgt in de regio Zuidwest-Nederland dezelfde zorg aangeboden. De zeven ziekenhuizen en twee bestralingscentra in dit gebied werken nauw samen in het EMBRAZE-netwerk. Doordat de behandelaars overal op dezelfde manier de diagnose stellen en de ziekte behandelen, maken ze elkaar beter. De patiënt krijgt dan ook de hoogste kwaliteit van zorg, ongeacht het ziekenhuis waar hij onder behandeling is. Samen zien zij ieder jaar meer dan 1300 patiënten met de diagnose prostaakanker.

In het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom is een gespecialiseerd team aanwezig met alle expertise en toewijding om snel de juiste diagnose te stellen. Binnen een dag is de diagnose bekend. Na de diagnose stelt een team met experts uit de samenwerkende ziekenhuizen voor u het beste behandeladvies op, passend bij uw wensen, behoefte en situatie.

Is een operatie nodig? Het Bravis ziekenhuis beschikt over de nieuwste Da Vinci Xi. Deze operatierobot zorgt ervoor dat de chirurg heel nauwkeurig kan opereren. Hierdoor is er minder kans op complicaties en kan de patiënt sneller herstellen. De operaties vinden voor de patiënten van het Bravis ziekenhuis en het Amphia plaats in het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Contactgegevens

Bravis ziekenhuis Amphia ziekenhuis
T: 088 -  70 68 272
Route 34 
T: 076 - 595 10 26
Route 46

 

samen breed.png
wat-is-uw-klacht-bravis-urologie-1.jpg

Eerste bezoek binnen 2 weken en snelle diagnose