Praktische informatie van het Bravis Oncologie Centrum

Op 1 november 2016 opende het Bravis ziekenhuis het nieuwe Oncologie Centrum op de locatie Roosendaal. In het Oncologie Centrum gaan alle specialismen die bij oncologie betrokken zijn spreekuur houden. Ook de dagbehandeling en psychosociale opvang voor mensen met kanker vinden er plaats.

Route & parkeren

U vindt het Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis naast de vestiging van het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) aan het parkeerterrein van de Polikliniek. Het Oncologie Centrum heeft een eigen ingang. Deze bevindt zich achter op het parkeerterrein van de polikliniek. Vanuit het ziekenhuis is het Oncologie Centrum via een verbindingsgang te bereiken (langs route 47). 

Indien u vaak naar het Oncologie Centrum komt, kan het voordelig zijn gebruik te maken van de kortingsregelingen

Routebeschrijving naar het Oncologie Centrum
 

Aanmelden bij de aanmeldzuil 

In het Oncologie Centrum staat een aanmeldzuil.
U kunt zich hier melden voor uw controleafspraak of afspraak in het Borstcentrum. De aanmeldzuil geeft u direct de meest actuele informatie over uw afspraak. U hoeft zich, nadat u bent aangemeld, niet meer te melden bij de balie. 
 

  • Komt u voor het eerst in het Oncologie Centrum: meld u bij de balie.
  • Een afspraak in het Borstcentrum (route 74): u kunt uw komst melden via de aanmeldzuil of bij de balie van route 74.
  • Een afspraak op de dagbehandeling: meld u op de afdeling. 

Zo werkt het

De aanmeldzuil controleert uw identiteitsbewijs. Zorg dus dat u deze meeneemt naar uw afspraak. Aan de hand van uw Burgerservicenummer (BSN) worden uw persoonlijke gegevens opgehaald. Deze gegevens gebruikt het Bravis ziekenhuis uitsluitend voor het eigen systeem en worden niet aan derden verstrekt.

Als uw gegevens bij ons niet bekend zijn ziet u op het beeldscherm het verzoek om u te melden bij de balie. Indien uw gegevens onjuist zijn, kunt u zich aanmelden en uw gegevens daarna laten aanpassen bij de balie. De medewerkers helpen u dan graag verder.

U krijgt op het beeldscherm stapsgewijs uitleg hoe het aanmelden verloopt.

Stap 1
Aanmelden doet u met een geldig Nederlands identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). De ID-scanner haalt uw actuele gegevens op uit uw elektronisch patiëntendossier. Controleer of uw gegevens kloppen. Via het beeldscherm kunt u enkele wijzigingen doorgeven zoals een gewijzigd e-mailadres of mobiel telefoonnummer.

Stap 2
Vervolgens toont de aanmeldzuil een actueel overzicht van uw afspraken. U meldt u aan en uw komst wordt doorgegeven aan uw zorgverlener. U hoeft zich niet meer te melden bij de balie, tenzij dit op het beeldscherm wordt aangeven.

Stap 3
U neemt plaats in de wachtkamer. Vragenlijsten etc. kunt u inleveren bij de balie.
Bent u ruim op tijd? In het ziekenhuis is gratis WiFi beschikbaar om het wachten te veraangenamen.

Stap 4
Uw behandelend arts of zorgverlener haalt u op uit de wachtkamer.

Meerdere afspraken op één dag: meld na iedere afspraak uw bezoek opnieuw aan.

Adresgegevens & telefoonnummer

Telefoonnummer Oncologie Centrum
088 - 70  66 820

Faxnummer Oncologie Centrum
088-70 66 833

 

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Postadres
Postbus 999
4700 AZ Roosendaal

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een van de medisch specialisten, life coaches of andere ondersteuners of heeft
u vragen, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Telefonisch bereikt u ons via 088 - 70 66 820 of vul het online contactformulier in.