Parkeren

Voor parkeren bij het Oncologie Centrum kunt u terecht op parkeerterrein A (polikliniek) van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren. Het parkeerterrein is dan ook voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in de betaalautomaat bij de ingang van het Oncologie Centrum.

Op weekdagen betaalt u per keer € 1,00 per vijftig minuten met een maximum van € 4,50 per 24 uur. In het weekend en op erkende feestdagen kunt u onbeperkt parkeren voor € 1,00 per keer. Verlaat u binnen twintig minuten het parkeerterrein? Dan parkeert u gratis. U kunt het parkeerterrein verlaten door de kaart in de automaat bij de uitrit te stoppen. U hoeft dan niet langs de betaalautomaat.

Voor patiënten die regelmatig naar het Oncologie Centrum komen zijn parkeerabonnementen verkrijgbaar. De kaarten zijn een dag, een week, een maand of een jaar geldig. De tarieven van de abonnementen zijn als volgt:

  • Dagkaart: € 8,-
  • Weekkaart: € 20,-
  • Maandkaart: € 35,-
  • Jaarkaart: € 70,-  (de aankoop van een jaarkaart is alleen mogelijk op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur)

Het is ook mogelijk om een soort strippenkaart aan te schaffen. De kaart bevat 9 parkeerkaartjes en kost € 15. De strippenkaart is een jaar geldig.