Informatieve bijeenkomsten

“wat moet ik met mijn werk?”

“zinvol bezig zijn maakt dat ik het beter volhoud”

Als mensen ziek worden zien we vaak dat ze minder of geen energie en aandacht hebben voor werk of gebruikelijke activiteiten. Het bekende ritme en vertrouwde zaken worden verstoord en veel aandacht, energie en tijd gaat op aan de behandeling en de effecten van het ziek-zijn. Misschien is dit niet meer dan logisch, maar velen missen hun activiteiten, contacten en het oude leventje.

Omdat we het belangrijk vinden dat mensen, zoveel als mogelijk, tijdens en na de behandeling actief blijven deelnemen aan het maatschappelijk leven, besteden we ook daar  veel aandacht aan. Dit doen we onder andere door middel van voorlichting en begeleiding.

In twee bijeenkomsten van ongeveer 60 minuten informeren we u over zaken waar u mee te maken krijgt als u ziek uitvalt op het werk. De ervaring leert dat u met deze informatie meer grip krijgt op uw eigen situatie en beter voorbereid bent op de toekomst.

We adviseren u beide bijeenkomsten te volgen.  

De bijeenkomsten worden online gegeven. U kunt de bijeenkomsten dus gewoon achter de computer volgen, u bent geen reis- en wachttijd kwijt en meerdere mensen kunnen het bij u meevolgen.

De online verbinding zal tot stand komen met behulp van de app Microsoft Teams. Deze kunt u downloaden op uw mobiele telefoon, tablet of computer.

Deelname wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Het enige wat u hoeft te doen is uw behandelend arts of lifecoach, te vragen om een verwijzing voor 1e lijns ergotherapie.   

Bij interesse vragen wij u zich per email aan te melden bij de planning zorgeenheid revalidatie: poli.revalidatieplanning@bravis.nl
Geeft u daarbij aan op welke data uit het onderstaande overzicht u wilt deelnemen. U krijgt vervolgens een mail terug waarin informatie staat over het gebruik van Microsoft Teams. Ook ontvangt u op uw emailadres een link waarmee u op het aangemelde moment aan de bijeenkomst kunt gaan deelnemen.

Data  (tijdstip start: 15.30)
18 maart: deel 1
25 maart: deel 2
15 april: deel 1
22 april: deel 2

Mocht u vragen hebben dan zijn we graag bereid deze te beantwoorden!
088-7068225

Hildegard Rovers (ergotherapeut)
Erik van Rooij (medisch maatschappelijk werker)